Vrolijke viervoeters

Benches

Een veilige bench nodig voor jouw viervoeter? Met de benches van maxxpet neem jij jouw hond mee in de auto of creëer je een slaapplek voor jouw puppy waar hij zich veilig voelt.

Dekens & kussens

Gezelligheid en comfort daar houden honden van. Geef jouw hond een plekje waar hij zich thuis voelt. Wij hebben hondendekens en manden voor in huis, buiten en onderweg.

Hondenkennels

Een ruimte waar de hond veilig kan spelen wanneer jij even je handen vrij wilt. Zowel binnen als buiten kan een kennel gebruikt worden om jouw lieve vriend een comfortabele plek te geven.

Verzorging

Een goede verzorging is cruciaal voor de goede ontwikkeling van een hond. Een hond zal zich geliefd voelen wanneer er voldoende aandacht geschonken wordt aan zijn verzorging.

Benches

Onze trouwe viervoeter, onze speelkameraad, onze lieve hond.
We willen onze beste vriend graag verwennen en verzorgen met de beste producten.
MaxxPet heeft een ruim assortiment aan benches, kussens en dekens maar ook voor hondenkennels en hondenverzorging bent u bij ons aan het juiste adres.

Een bench heeft veel voordelen. Wanneer je even niet op jouw hond of puppy kan letten, kan het een veilige plek voor ze zijn. Ook kan een bench gebruikt worden als slaapplek. Zorg wel steeds dat de bench comfortabel ingericht is.

Jouw speelkameraad even alleen laten? Of een gezellige slaapplek voorzien? Zorg dan voor voldoende comfort. Kies een bench die groot genoeg is zodat jouw hond languit kan liggen en ruimte heeft om te bewegen. Een slaapplaats is een plek waar een hond zich veilig moet voelen en waar hij rust vindt om zich te ontwikkelen.

Wil jij advies?

Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder om de geschikte bench te vinden voor jouw hond.

Dekens & Kussens

Net zoals mensen houden honden van een knus en gezellig gevoel. Vandaar dat dekens en kussens zeer geliefd zijn bij de hond. Zo creëer je een plekje waar ze rustig kunnen liggen en spelen.

Hondenkussen en dekens worden gebruikt in huis, in de bench of zelfs onderweg in de auto.

Zo zorg je steeds voor een omgeving waarin jouw hond zich goed voelt.

Hondenkennels

Een plek om jouw puppy of trouwe viervoeter veilig te laten spelen? Een hondenkennel biedt de mogelijkheid om jouw hond af te scheiden van de woning wanneer je even niet op hem kan letten.

Bij MaxxPet vind je kennels voor binnen- en buitengebruik in allerlei maten.

Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek hoe jij een veilige en leuke omgeving voor jouw hond creëert.

Verzorging

Wanneer een hond goed verzorgd wordt zal hij gelukkiger zijn. Honden en puppys hebben regelmatig de juiste verzorging nodig om zich te kunnen ontwikkelen en zich geliefd te voelen.

Een goede gezondheid begint met een goede verzorging. Neem zeker een kijkje in ons assortiment.