Zalig buiten doorbrengen

Terrasverwarmer

De herfst is begonnen. De temperaturen gaan naar het vriespunt. Wil je langer van je mooie tuin en van het buitenleven genieten? Kies dan voor een terrasverwarmer van MaxxGarden.

Buitenhaard

Kies je voor extra sfeer in de tuin? Dan is een buitenhaard misschien wel wat je zoekt. Een buitenhaard van MaxxGarden is niet alleen erg gezellig, het is ook een echte eyecatcher in jouw tuin.

Vuurkorf

Romantisch, gezellig of lekker warm in je tuin zitten? Dat doe je met een vuurkorf van MaxxGarden.

Terrasverwarmer

Genieten van je tuin doe je door lekker op je terras te zitten. Maar wat doe je wanneer het eigenlijk nog net iets te fris is? Dan kies je voor een terrasverwarmer van MaxxGarden.

Een terrasverwarmer zorgt voor een aangename temperatuur wanneer je van de tuin of op het balkon geniet.

Zo kun je in ieder seizoen genieten van gezelligheid. De terrasverwarmers van MaxxGarden heb je in verschillende formaten, stijlen en groottes.
De hedendaagse terrasverwarmers hebben een mooi design die perfect bij jouw tuin past. Laat ze in elk seizoen staan zodat je de verwarmer kunt gebruiken wanneer je zelf wilt.
Liever verplaatsen? De staande terrasverwarmers zijn makkelijk te verplaatsen indien nodig.

Advies over terrasverwarmers?

Op zoek naar meer advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je er graag meer over.

Buitenhaard

We willen langer genieten van het buitenleven, samen met vrienden en familie. Een buitenhaard van MaxxGarden brengt niet alleen enorm veel sfeer, ze zijn ook echte eyecatchers. Een authentieke haard of een modern design, je vindt het allemaal bij MaxxGarden.
Daarnaast levert een buitenhaard veel warmte doordat de behuizing afstraalt. De ideale warmtebron om ’s avonds langer van jouw mooie tuin te genieten.

Liever meer advies?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je er graag meer over.

Vuurkorf

Een vuurkorf is niet meer weg te denken in de Vlaamse tuin. Heerlijk borrelen rond het vuur, een marshmallow op een stokje en het knetterend geluid van opkomend vuur. Dat is pure gezelligheid. De vuurkorven van MaxxGarden heb je in verschillende formaten, stijlen en groottes. Van cortenstaal tot strakke metalen koepels, jij kiest.

Advies over vuurkorven?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je er graag meer over.