Shopping Cart

Geniet nu van 15% Korting op het volledige gamma

Vragen?

+32 (0)11 191 391
support@maxxtools.be

Social

Terrasverwarming

Mogelijk wil je toch nog een paar uurtjes extra op je terras zitten deze zomer. Dat kan zeker met de terrasverwarmingen van MaxxTools. In het assortiment van MaxxGarden kan je een rijk aanbod aan vuurschalen, terrasverwarmers en buitenhaarden vinden. Geef ze zeker een kijkje, en creëer een sfeervolle plek deze zomer.
Maxxgarden vuurschaal 86638

Vuurschalen

De vuurschalen van MaxxGarden zijn niet enkel stijlvol, maar brengen ook een leuke warmte naar uw tuin of terras.

Terrasverwarmers

Onze tuinhaarden vormen de pronkstukken van elke tuin. Richt dat ene hoekje op uw terras in als die knusse zitplek en geniet volop.

Buitenhaarden

U wilt waarschijnlijk dat uw parasol goed stabiel staat en niet meteen omverwaait bij het minste beetje wind?

Vuurschalen

De vuurschalen van MaxxGarden zijn niet enkel stijlvol, maar brengen ook een leuke warmte naar uw tuin of terras. We bieden de simpelste vuurkorven tot mooi afgewerkte vuurschalen met vonkbeschermers. Daarnaast kan je onze vuurschalen ook gebruiken om kleine snacks op te bakken om die kleine honger te stillen.

Terrasverwarmers

Onze tuinhaarden vormen de pronkstukken van elke tuin. Richt dat ene hoekje op uw terras in als die knusse zitplek en geniet van wat extra warmte deze zomer. Mocht de rook van een gewone vuurkorf u storen, dan kan u zeker verder met onze tuinhaarden, welke zijn uitgerust met een schoorsteen die de rook naar boven leidt.

Buitenhaarden

U wilt waarschijnlijk dat uw parasol goed stabiel staat en niet meteen omverwaait bij het minste beetje wind? Dan hoeft u al zeker niet verder te kijken. De beste parasolvoeten kan je bij MaxxTools in huis halen. Misschien heb je liever een betonnen voet, of een standaard die je gemakkelijk kan verplaatsen na de zomer? Ontdek het hele gamma in één klik!

Gratis verzending

Vanaf 50euro

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden? Gratis terugsturen kan tot 30 dagen.

Uitgebreide garantie

Garantie tot 2 jaar voor bepaalde producten.

100% veilige betaling

Veilige betaling via bancontact, iDeal, PayPal, Visa, ... .