Zalig genieten van verfrissende drankjes

Retro Koelkasten

Een moderne koelkast met een vintage look. Hou jij ook van een koelkast in een retro jasje? De moderne technieken in een knap design. MaxxTools heeft een ruim assortiment koelkasten dus er is vast wel eentje die perfect in jouw woning staat.

Mini Koelkasten

Handig in je kantoor, studentenkamer of als extra koelkast in huis. Deze compacte koelkasten zet je eenvoudig onder iedere tafel of in iedere hoek. 

Retro Koelkasten

Liever geen saaie koelkast? Dan kies je best voor een retro exemplaar. Door zijn mooie design en toffe kleuren zorgt de koelkast voor een leuk accent in jouw woning.

In tegenstelling tot de naam doet vermoeden is de koelkast voorzien van alle moderne technieken. Deze coole kasten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen.

Met een koel- en vriesgedeelte heb je meteen een praktische combinatie in huis.

Mini Koelkasten

In een kleine ruimte kies je best voor een mini koelkast. Deze passen perfect in ieder hoekje of zelfs onder een tafel of bureau. Zo staan de drankjes lekker koud in op jouw kantoor of studentenkamer.

Wil jij extra koelruimte in de berging? Ook dan is een mini koelkast de perfecte oplossing. Neem eens een kijkje in ons assortiment.